След няколко оплаквания до редакцията на Plovdiv24.bg репортер потърси коментар от

...
</TD
>След няколко оплаквания до редакцията на Plovdiv24.bg репортер потърси коментар от
Коментари Харесай

Санкционират автобусни шофьори в Пловдив, те правят каквото си искат

След няколко недоволства до редакцията на Plovdiv24.bg  репортер потърси коментар от Общината по отношение на обстановката с разредения график на рейсовете в Пловдив.

, който потърси подпомагане за какво рейсовете не престават да се движат с разводнен график, някои подминавайки спирки или въобще не спирайки. 

Линия номер 20 е единствено една, чиито водачи постоянно не съблюдават графика си, или просто пропущат спирки без причина.

От Оперативна програма " Организация и надзор по превоза " установяват, че има доста недоволства от жителите към тях заради подминаването освен на спирката до " Еврохоспитал " на " Коматевско шосе ", а и на други спирки.

От ОКТ споделиха, че непрестанно се предизвестяват водачите на рейсовете, постановат се и наказания. Конкретно за линия номер 20 обявиха, че водачите още веднъж ще бъдат предизвестени.

Попитахме дали има съответна причина, заради която се пропущат автобусни спирки от водачи или закъсняват, ни дадоха отговор, че няма причина, а просто водачите не съблюдават напътствията, макар че са длъжни по контракт да съблюдават графиците си.

" От Оперативна програма " Организация и надзор по превоза припомнят на жителите, че могат когато и да е в делничните дни да подадат всякакъв сигнал за неправда в градския превоз, в това число и за автобусни спирки, билети и графици на телефон 032/622 707.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР